Hoidot ja hinnat

Massada The Natural Therapy kasvohoidot, kesto 30 min. - 2 h


Terve, vahva ja kaunis iho heijastaa kehon hyvinvointia ja mielen rauhoittumista. Massadan korkealaatuiset hoidot ja tuotteet tasapainottavat ihon epätasapainotiloja ja herättävät aisteja. Kasvohoidoissa otetaan huomioon ihosi tarpeet ja jokainen hoito räätälöidään juuri sinulle sopivaksi.

Erikoisnaamiot, tehokkaat kuorinnat, Tui Na - akupainanta, eri hierontatekniikat, Moxaus - kiinalainen hoitomenetelmä ja hoitojen pienet yksityiskohdat sekä luonnon parhaista antimista koostuvat Massada Professional - tuotteet takaavat täydellisen rentoutuksen, upeat hoitotulokset ja kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Massada ihonpuhdistus: 85 eur

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihoa pehmentävä hieronta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, naamio sekä ihotyypin mukainen voide. Ihonpuhdistus tehdään Massadan tuotteilla.


Massada express - virkistävä pikakasvohoito: 65 eur

Olet kiireinen, aikasi on rajallinen ja haluat pikaisesti heleyttä ihollesi. Väsyneelle ja stressaantuneelle iholle sopiva pikakasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, energisoivan hieronnan, virkistävän naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

Massada Pearl Perfection kasvohoito: 125 eur

Tämä hoito sopii täydellisesti, jos haluat nopeita näkyviä tuloksia. Ihosi näyttää välittömästi kirkkaamalta ja hehkeämmältä. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kosteuttavan ja heleyttävän voidenaamion käsi- ja käsivarsien hieronnan sekä hoitovoiteen.

Hyaluronic Acid kasvohoito: 139 eur

Hyaluronic Acid - kasvohoito parantaa ja ennaltaehkäisee ihon veltostumista ja kosteusköyhyyttä. Kiinteyttää ja ravitsee ihoa. Hoito stimuloi kollageeni- ja elastiinisäikeitä tehokkaasti, tehden ihosta tasaisemman ja nuoremman. Hyaluronihappo täyttää kollageenin väliset raot säilyttäen ja sitoen kosteuden ihoon. Hoito sisältää Synergy - akupainannan, alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, laavakivi käsittelyn, naamion, seerumin, Kobido-hieronnan, erikoisnaamion, moxaus, käsi- ja käsivarsien hieronta ja hoitovoide.

Essential Care kasvohoito: 105 eur

Essential Care kasvohoito, mekaanisen puhdistuksen kanssa : 115 eur

Essential Care - kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle ja samealle iholle. Kirkastaa ihonsävyä ja syväpuhdistaa. Täydellinen tuhkimohoito juhlia tai lomamatkaa varten. Hoito sisältää selän tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ( mekaaninen ihonpuhdistus ), hieronnan, erikoisnaamion, käsien ja käsivarsien hieronnan ja hoitovoiteen.

Massada Individual kasvohoito: 135 eur

Massada Individual - kasvohoito takaa tehokkaan vaikutuksen, joka suunnitellaan yksilöllisesti ihoyypin mukaan. Instant Beauty Pearl Perfection vaikuttavilla aineilla tavoitteena on kuulas ja heleä iho. Prediotics Skin Calming vaikuttavilla aineilla on tavoitteena uudistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa. Invisible Pores vaikuttavilla aineilla on tavoitteena on puhdistaa ja kirkastaa välittömästi ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, laavakivi käsittelyn, seerumin, hieronnan, erikoisnaamion, moxaus, käsien ja käsivarsien hieronta sekä hoitovoide.

MASSMED DNA NATURE kasvohoito: 145 eur

MASSMED DNA NATURE kasvohoito on heille, jotka haluavat nopeasti hyviä tuloksia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti aikuiselle iholle +40 v. Hoitaa saasteille ja muille ulkoisille tekijöille altistunutta ihoa. Stressaantuneelle iholle, jossa on näkyviä ryppyjä. Hoito kosteuttaa, ravitsee, pehmentää, korjaa ja nuorentaa ihoa jo yhdellä hoidolla. Iho on välittömästi kiinteämpi. Hoito sisältää Synergy-akupainannan, alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, laavakivi käsittelyn, tehoampullin, Mareas hieronnan, kuorinnan, erikoisnaamion, tehoampullin sekä hoitovoiteen.

Massada Enzymatic Effect kasvohoito: 135 eur

Näyttääkö ihosi samealta? Massadan uutuuskasvohoito perustuu luonnollisiin entsyymeihin ja hedelmähappoihin. Hoito sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle. Tavoitteena on hellävarainen, mutta pitkäkestoinen vaikutus ihon hyvinvointiin. Hoidon jälkeen ihosi on pehmeämpi, heleämpi ja tasaisempi. Myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Hoito sisältää synergy-akupainannan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, erikoisnaamion, käsien ja käsivarsien hieronnan, seerumin, hieronnan sekä hoitovoiteen.


ELEMIS kasvo- ja vartalohoidot, kesto 30 min - 2 h

Ihosi huominen vointi on seurausta tänään tekemisistäsi elämäntapavalinnoista. ELEMIS on ihonhoito- ja wellnesstuotemerkki, joka hyödyntää luonnon voimaa, tehokkaita annostusjärjestelmiä ja mullistavaa teknologiaa. Tuotteet ovat ihoystävällisiä, jotka antavat kliinisesti todistettuja, näkyviä ja käsin kosketeltavia tuloksia. ELEMIS tarjoaa yksilöllisiin tarpeisiin mukautettuja hoitoja, pyrkien saamaan pitkäaikaisvaikutteisia hyötyjä stimuloimalla ihon ja kehon luonnollisia toimintoja. ELEMIS tuotteet ja hoidot ovat ainutlaatuisia, joita on palkittu yli 200 kertaa vuosien varrella. Tule kokemaan unohtumattoman kokonaisvaltainen ELEMIS hoito!

ELEMIS kasvohoitojen valikoimasta löydät myös tehokkaat Biotec laitehoidot, jossa kohtaavat synerginen energiavoima uniikkeja tehokkaita aktiiviaineita, ihoa nostattavaa kosketusta ja edistyksellistä teknologiaa! Laitehoito kohdistuu ihon erityisiin tarpeisiin, uudistaen näkyvästi ihoa, saavuttaen ihollesi terveyden ja heleyden. Hoidon hyödyt näet jo ensimmäisen kerran jälkeen. Biotec laitehoidot sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoidot menevät hoitolinjojen mukaisesti. Hoitojen pituudet ovat 30 min - 90 min. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva hoito tai sarjahoito. Yhdellä hoitokerralla saadaan jo näkyviä tuloksia ja parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Elemis-sarjan hoitosuositus on 6 - 10 kerran sarjana, hoitovälisuositus 24 h - 1 viikko. Biotec laitteessa on viisi teknologiaa, joista valita: Ultrasonic PEEL - Ultraäänikuorinta, Microcurrent LIFT - Kohotus, Galvanic REJUVENATE - Uudistus, Light Theraby REBALANCE - Tasapainoitus ja Oxygen INFUSION - Hapetus.

Elemis heleyttävä pikakasvohoito: 65 eur

Pikaisesti virkistystä kasvoillesi, sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, energisoivan hieronnan, heleyttävän naamion sekä hoitovoiteen.

Elemis ihonpuhdistus Biotec ultraäänipuhdistuksella: 98 eur

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa höyrytys ja mekaaninen puhdistus, hoitoseerumin, naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

Superfood Pro-Radiance kasvohoito: 125 eur

Superfood Pro-Radiance kasvohoito, mekaanisen puhdistuksen kanssa: 140 eur

Superfood Biotec Radiance Renew kasvohoito: 30 min 75 eur, 60 min 125 eur, 90 min 165 eur

Biotec Sensitive Skin Soother kasvohoito: 30 min 75 eur, 60 min 125 eur, 90 min 165 eur

Anna stressaantuneelle, harmaalle ja elottomalle iholle kunnon superfood-vitamiinilataus! Ihanan hemmotteleva kasvohoito on täynnä mineraaleja, vitamiineja, hivenaineita, magnesiumia ja sinkkiä. Siinä käytetyt A- ja E-vitamiinit kirkastavat, elvyttävät, hoitavat ja kosteuttavat jättäen ihon heleän, pehmeän ja terveen näköiseksi. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kuorinnan, boosterin, silmänympärysnaamion, peel off naamion & päähieronnan, voidenaamion & käsien ja käsivarsien hieronnan, öljyn sekä hoitovoiteet.

Superfood Biotec kasvohoito on soluja aktivoiva, joka keskittyy ihonsävyyn. Ultraäänikuorinta stimuloi epäpuhtauksien ja kuolleen ihosolukon poistoa samalla, kun uudistava galvaaninen virta palauttaa kosteustasapainon, jolloin lopputuloksena on selkeämpi ja kirkkaampi iho.

Biotec Sensitive Skin Soother kasvohoito on punaisuutta vähentävä hoito, joka rauhoittaa ihoa. Happihoito auttaa solujen palautumisessa samalla, kun punaisen valon hoito ja rauhoittavat antioksidantit parantavat ihon kykyä korjaantua. Tuloksena on rauhoittunut ja pehmeä iho.

Dynamic Resurfacing Precision Peel kasvohoito: 125 eur

Dynamic Resurfacing Precision Peel kasvohoito, mekaanisen puhdistuksen kanssa: 140 eur

Dynamic Biotec Skin Resurfacer kasvohoito: 30 min 75 eur, 60 min 125 eur, 90 min 165 eur

Tehokas kasvohoito, jonka parantava vaikutus kohdistuu ihon ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Hoito soveltuu hyvin myös kiiltelevälle, väsyneelle ja epätasaiselle iholle. Se on suunniteltu toimimaan yhteistyössä ihon oman rakenteen kanssa. Hoidossa vaikuttavat kolme erilaista entsyymiä, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa ja antavat erinomaisia tuloksia. Hoito tarjoaa tehokkaan ihoa uudistavan, tasoittavan ja hellävaraisen kuorinnan. Hoitoon voidaan yhdistää myös höyry ja mekaaninen puhdistus, jolloin iho saadaan puhdistettua peruustellisesti. Anna uusi alku ihollesi. Hoito sisältää: kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan & käsien ja käsivarsien hieronnan, entsyymi 1,silmänympärysnaamion, peel off naamion & niska- ja hartiahieronnan, entsyymi 2, geelinaamio & päähieronnan, entsyymi 3 sekä hoitovoiteet.

Dynamic Biotec kasvohoito on vallankumouksellinen korjaamaan ihon sävyjä, virheitä ja juonteita ihon rakenteen parantamiseksi. Ultraäänikuorinta, hieronta ja valohoito tuovat ihon, joka ei ole ikinä ollut sileämpi.

Pro-Collagen Age Defy kasvohoito: 125 eur

Pro-Collagen Age Defy kasvohoito, mekaanisen puhdistuksen kanssa: 140 eur

Pro-Collagen Biotec Firm-A-Lift kasvohoito: 30 min 80 eur, 60 min 135 eur, 90 min 175 eur

Pro-Collagen Biotec Line Eraser kasvohoito: 30 min 80 eur, 60 min 135 eur, 90 min 175 eur

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito, joka tehoaa juonteisiin ja ryppyihin sekä ravitsee ja vahvistaa ihon rakennetta. Hoidon vaikuttava pääaineosa on Padina Pavonica levä, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä elvyttämällä ja täyttämällä juonteita, samalla kun se piristää väsynyttä ihoa. Hemmotteleva ja tehokas hieronta saa aikan detox-vaikutuksen iholle sekä tehostaa mikroverenkiertoa, jolla saadaan iholle energiaa ja elinvoimaa. Hoidon syvävaikuttava peel off naamio parantaa ihon elastisuutta, kiinteyttä sekä piristää solujen toimintaa, jättäen ihon nuorekkaan raikkaaksi, täyteläiseksi ja elinvoimaiseksi. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, tehokapselin, hieronnan, kuorinnan, seerumin, silmänympärysnaamion, peel off naamion & päähieronnan, seerumin, voidenaamion & käsien ja käsivarsien hieronnan, öljyn sekä hoitovoiteet.

Pro-Collagen Biotec Firm-A-Lift kasvohoiodn avulla löydät uudestaan kasvojesi arkkitehtuurin. Tällä uraauurtavalla sekoituksella mikrovirtaa sekä manuaalista hierontaa ja veistoksellista galvaanista teknologiaa, saat ihostasi näkyvästi vahvistuneen ja muokkaantuneen sekä huomattavasti kohoutuneen.

Pro-Collagen Biotec Line Eraser kasvohoito kohdistuu ryppyihin ja ihon energisoimiseen optimaallisella mikrovirralla sekä punaisen ja sinisen valon hoidolla. Voimakkaasti nuorentava kasvohoito, joka tehokkaasti tasoittaa rypyt ja täyttää juonteet.

Frangipani Salt Glow vartalohoito: 140 eur

Elemiksen eksoottinen vartalonhoitorituaali vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen valutetaan runsaasti lämmintä öljyä koko vartalolle ennen vartalon kuorintaa. Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa että kasvoja tuotteilla, jotka pehmentävät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti hemmotellen. Viimeisenä levitettävä Skin Body Lotion voide, joka tekee ihosta heleän, pehmeän ja silkinsileän.


Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus

Ripsien kestovärjäys: 25 eur (hoidon yhteydessä 20 eur)
Kulmien kestovärjäys & muotoilu: 25 eur (hoidon yhteydessä 20 eur)
Ripsien & kulmien kestovärjäys: 36 eur (hoidon yhteydessä 30 eur)
Kulmien muotoilu: 20 eur
Kulmien muotoilu sokerilla: 22 eur

RefectoCil Eyelash Lift ripsien kestotaivutus: 70 eur

Alexandria –sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoasi. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Huulikarvat: 20 eur
Kasvot: 25 eur
Kainalot: 25 eur
Käsivarret: 39 eur
Sääret: 44 eur
Sääret ja reidet: 79 eur
Bikinien rajat naiset: alk. 42 eur, Bikini String 55 eur
Brassi naiset: 70 eur

Käsi - ja Jalkahoidot

Minimanic: 45 eur
Spamanic: 69 eur

Jalkahoito: 75 eur


Ehostukset

Päivämeikki / Iltameikki: 55 eur
Meikkiopastus: 75 eur

Kysy lisää, räätälöidään juuri sinulle tai ystävällesi lahjaksi sopiva hoito. Lahjakortin voit tilata sähköpostiisi.

Esteen sattuessa, peruutathan ajan viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitetaan 50 % hoidon hinnasta.

web_alexandria-logo-pieni_198x80.png