Hoidot ja hinnat

Massada The Natural Therapy kasvohoidot, kesto 1,5 h - 2 h


Terve, vahva ja kaunis iho heijastaa kehon hyvinvointia ja mielen rauhoittumista. Massadan korkealaatuiset hoidot ja tuotteet tasapainottavat ihon epätasapainotiloja ja herättävät aisteja. Kasvohoidoissa otetaan huomioon ihosi tarpeet ja jokainen hoito räätälöidään juuri sinulle sopivaksi.

Erikoisnaamiot, tehokkaat kuorinnat, Tui Na - akupainanta, eri hierontatekniikat, Moxaus - kiinalainen hoitomenetelmä ja hoitojen pienet yksityiskohdat sekä luonnon parhaista antimista koostuvat Massada Professional - tuotteet takaavat täydellisen rentoutuksen, upeat hoitotulokset ja kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Ihonpuhdistus: 75 eur

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihoa pehmentävä hieronta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, naamio sekä ihotyypin mukainen voide. Ihonpuhdistus tehdään Massadan tuotteilla.

Spa Safir klassinen kasvohoito: 95 eur

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihoa pehmentävä hieronta, mekaaninen puhdistus, klassinen kasvohieronta, naamio sekä hoitovoide. Kasvohoito tehdään Massadan tuotteilla.

Massada The Natural Therapy erikoiskasvohoidot, kesto 30 min. - 2 h


Massada express - virkistävä pikakasvohoito: 55 eur

Olet kiireinen, aikasi on rajallinen ja haluat pikaisesti heleyttä ihollesi. Väsyneelle ja stressaantuneelle iholle sopiva pikakasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, energisoivan hieronnan, virkistävän naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

Massada Pearl Perfection kasvohoito: 109 eur

Tämä hoito sopii täydellisesti, jos haluat nopeita näkyviä tuloksia. Ihosi näyttää välittömästi kirkkaamalta ja hehkeämmältä. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, hieronnan, kosteuttavan ja heleyttävän voidenaamion käsi- ja käsivarsien hieronnan sekä hoitovoiteen.

Hyaluronic Acid - kasvohoito: 129 eur

4 x sarjahoito: 464 eur

Hyaluronic Acid - kasvohoito parantaa ja ennaltaehkäisee ihon veltostumista ja kosteusköyhyyttä. Kiinteyttää ja ravitsee ihoa. Hoito stimuloi kollageeni- ja elastiinisäikeitä tehokkaasti, tehden ihosta tasaisemman ja nuoremman. Hyaluronihappo täyttää kollageenin väliset raot säilyttäen ja sitoen kosteuden ihoon. Hoito sisältää Synergy - akupainannan, alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, laavakivi käsittelyn, naamion, seerumin, Kobido-hieronnan, erikoisnaamion, moxaus, käsi- ja käsivarsien hieronta ja hoitovoide.

Bio Cellural - kasvohoito: 129 eur

4 x sarjahoito: 464 eur

Bio Cellular - kasvohoito hoitaa kokonaisvaltaisesti ihon ikääntymisen merkkejä. Hoito uudistaa ihon pintaa ja hidastaa solujen ikääntymisprosessia. Vähentää juonteita ja tasoittaa ihon väriä. Iholle, joka tarvitsee uudistavaa ja elvyttävää hoitoa. Hoito sisältää Synergy - akupainannan, alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, laavakivi käsittelyn, seerumin, Tui Na - akupistehieronta, moxaus, erikoisnaamio, käsien ja käsivarsien hieronta sekä hoitovoide.

Essential Care - kasvohoito: 90 eur

Essential Care -kasvohoito mekaanisen puhdistuksen kanssa : 99 eur

Essential Care - kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle ja samealle iholle. Kirkastaa ihonsävyä ja syväpuhdistaa. Täydellinen tuhkimohoito juhlia tai lomamatkaa varten. Hoito sisältää selän tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ( mekaaninen ihonpuhdistus ), hieronnan, erikoisnaamion, käsien ja käsivarsien hieronnan ja hoitovoiteen.

Massada Individual - kasvohoito: 129 eur

Massada Individual - kasvohoito takaa tehokkaan vaikutuksen, joka suunnitellaan yksilöllisesti ihoyypin mukaan. Instant Beauty Pearl Perfection vaikuttavilla aineilla tavoitteena on kuulas ja heleä iho. Prediotics Skin Calming vaikuttavilla aineilla on tavoitteena uudistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa. Invisible Pores vaikuttavilla aineilla on tavoitteena on puhdistaa ja kirkastaa välittömästi ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, laavakivi käsittelyn, seerumin, hieronnan, erikoisnaamion, moxaus, käsien ja käsivarsien hieronta sekä hoitovoide.


Saules Fabrika hoidot, kesto 1 h 15 min. - 1,5 h

Mineraalimuta on 100 % luonnonmuta. Muta sisältää runsaasti mineraaleja
sekä pehmittää ja kosteuttaa ihoa. Saules Fabrikan hoidoissa voit valita kuorinnan ja vartalojogurtin
lempituoksullasi. Vaihtoehtoina mm. suklaa, sitruuna, mango, kirsikka, mansikka-kerma, greippi,
mustikka-karhunvatukka. Nauti ihanista hoidoista.

Mineraalimutavartalohoito: 95 eur

hoito sisältää tehokkaan kuorinnan, hoitavan hieronnan manteliöljyllä, mineraalimutanaamion ja
hoidon lopuksi kosteuttavan vartalojogurtin.


Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus

Ripsien kestovärjäys: 19 eur (hoidon yhteydessä 15 eur)
Kulmien kestovärjäys & muotoilu: 19 eur (hoidon yhteydessä 15 eur)
Ripsien & kulmien kestovärjäys: 30 eur (hoidon yhteydessä 25 eur)
Kulmien muotoilu: 17 eur
Kulmien muotoilu sokerilla: 18 eur

RefectoCil Eyelash Lift ripsien kestotaivutus: 68 eur

Alexandria –sokerointi

Huulikarvat: 18 eur
Kasvot: 23 eur
Kainalot: 24 eur
Käsivarret: 34 eur
Sääret: 38 eur
Sääret ja reidet: 67 eur
Bikinien rajat: alk. 37 eur
Brassi: 65 eur

Käsi - ja Jalkahoidot

Minimanic: 27 eur
Spamanic: 52 eur
Saules Fabrika hemmotteluhoito käsille ja jaloille: 80 eur

Jalkahoito: 65 eur
Saules Fabrika mineraalimutahoito jaloille: 68 eur

Ehostukset

Päivämeikki / Iltameikki: 49 eur
Häämeikki ( sisältää koemeikin ) : 90 eur
Meikkiopastus: 65 eur

Kysy lisää, räätälöidään juuri sinulle tai ystävällesi lahjaksi sopiva hoito. Lahjakortin voit tilata sähköpostiisi.

Esteen sattuessa, peruutathan ajan viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitetaan 50 % hoidon hinnasta.

web_alexandria-logo-pieni_198x80.png