Massada

Massmed

Artdeco

Saules Fabrika

Massada tuotteiden teho perustuu korkealaatuisiin raaka-aineisiin: kasviuutteet, vitamiinit, kuolleen meren suola ja muta, eteeriset öljyt sekä kukkaisvedet.Monipuolisesta valikoimasta löytyy laadukkaat kotihoitotuotteet herkän, sekaihon, ikääntyvän ja kuivan ihon hoitoon. Massada tuotteet pohjautuvat luonnolisiin aktiiviaineisiin ja kehitetään iho - ja ympäristöystävällisiksi. Tuotteiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 90 - 99 % välillä. Massada kasvohoidoissa käytetään tehokkaiden tuotteiden lisäksi harkittuja hierontakaavoja, joiden avulla saavutetaan merkittäviä tuloksia!

www.massada.fi

Tehohoitoa bioteknologialla. Massmed on kosmeseuttinen tuotelinja, kehitetty luonnon tarjoamista raaka-aineista. Tuotteet vievät ihon hoitamisen askeleen pidemmälle. Tuotteiden teho on testattu tieteellisin menetelmin.

Linja joka takaa näkyviä tuloksia. Luonto ja tiede yhdessä luovat intensiivisen hoidon iholle, hoitaen ilmestyneitä ikääntymisen merkkejä ja saavuttaen luonnollisesti näkyvät ja virheettömät tulokset.

Massmed vastaa ihonhoidon uusimpiin trendeihin. Kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kosteutusta, elastisuutta ja kiinteyttä.

Spa Safirissa on käytössä sekä myynnissä Artdeco-meikkisarja, joka on meikkimuodin edelläkävijä.

Artdeco sarjassa on paljon mielenkiintoisia tuotteita täydellisen meikin tekoon ja värivivahteiden laaja valikoima on vertaansa vailla. Artdeco esittelee uudet lumoavat värisävyt useita kertoja vuodessa, jotka sopivat täydellisesti kunkin kauden trendeihin.

Artdeco on paljon muutakin kuin meikkejä. Monipuolista valikoimaa täydentävät värikkäät kynsilakat, kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

www.artdeco.com

Saules Fabrika tarjoaa parhaista raaka-aineista valmistetut herkulliset ihonhoitotuotteet vartalolle, käsille ja jaloille. Sen laajasta valikoimasta löytyvät vartalokuorinnat- ja jogurtit, Body Butter-tuotteet, vartaloöljyt ihon kosteutukseen, kylpymaidot- ja suolat, saippuat, suihkugeelit, kylpykuulat- ja kakut.
Kaikki tuotteet ovat 100 % käsityötä. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin EU-alueelta ja tuotteet eivät sisällä parabeeneja.

Saules Fabrikan tuotteet tarjoavat nautintoja kaikille aisteille: ihastuttavia värejä, herkullisia tuoksuja ja koostumuksia.