Massada

Elemis

Löwengrip

Grande Cosmetics

Massada tuotteiden teho perustuu korkealaatuisiin raaka-aineisiin: kasviuutteet, vitamiinit, kuolleen meren suola ja muta, eteeriset öljyt sekä kukkaisvedet.Monipuolisesta valikoimasta löytyy laadukkaat kotihoitotuotteet herkän, sekaihon, ikääntyvän ja kuivan ihon hoitoon. Massada tuotteet pohjautuvat luonnolisiin aktiiviaineisiin ja kehitetään iho - ja ympäristöystävällisiksi. Tuotteiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 90 - 99 % välillä. Massada kasvohoidoissa käytetään tehokkaiden tuotteiden lisäksi harkittuja hierontakaavoja, joiden avulla saavutetaan merkittäviä tuloksia!

www.massada.fi

Elemis on Englannin johtava spa ja ihonhoitomerkki. Ainutlaatuisia luonnon aktiiviaineita maasta ja merestä yhdistettyinä upeisiin koostumuksiin ja aisteja hiveleviin tuoksuihin. Tehokkaita koostumuksia, jotka on kehitetty hyödyntämällä tiedettä ja huipputeknologiaa. Elemis yhdistää luonnon biologiaa ja ihon toimintaan tieteellisesti tutkituissa tuotteissaan taatakseen kliinisesti tutkittuja tuloksia. Tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan sinun ihonhoitosi ja elämäntyylisi tarpeita, sillä sinun ihosi, vartalosi ja hyvinvointisi on heille tärkeintä. Elemis hoito on unohtumattoman kokonaisvaltainen kokemus!

www.elemissuomi.fi

Löwengrip - Beauty Innovation From Sweden. Löwengrip sarja on myydyimpiä kosmetiikkasarjoja Ruotsissa. Tuotteet ovat korkealaatuisia, hyvin tehokkaita mutta samalla hellävaraisia. Ne on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden vaihtelevaan ilmastoon ja ihotyypeille. Tuotteet sopivat erittäin hyvin herkälle iholle sekä hiuspohjalle. Löwengrip tuotteet valmistetaan Ruotsissa mahdollisimman kestävästi ja ympäristöystävällisesti. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Aktiiviaineiden ja korkealaatuisten aineosien yhdistelmä takaa täydellisesti koostetun tuotteen. Löwengripin tuotevalikoima on todella laaja. Tule tutustumaan tuotteisiin, uskon että ihastut!


Grande Cosmetics perustuu kliinisesti todistettuihin tuloksiin ja ripaukseen glamouria. Grande tarjoaa tuotteita ripsille, huulille, kasvoille ja kulmille. Tuotteet ovat oftalmologisesti sekä dermatologisesti testattu ja hyväksytty ripsien kasvua stimuloivana hoitona. GrandeLips huulikiilto sisältää hyaluronihappoa sekä Granden suunnittelemaa Volylip vaikuttavaa ainetta, joka antaa volyymia huuliin 3 - 5 minuutin sisällä ja kosteuttaa huulia. GrandePOP Blush on nestemäinen poskipuna, joka kohottaa, kosteuttaa ja antaa poskille kauniin sävyn. Poskipunan tärkein aineosa on Vin-Up LiftTM, joka kosteuttaa välittömästi ja tasoittaa hienoja juonteita näkyvästi muutamassa minuutissa. Tuloksena on pehmeän täyteläinen iho ja raikas look, joka kestää koko päivän!